Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Magdalena brawo!!!Tylko ty sie kapnelas ze sama siebie specjalnie zacytowalam.Sama widzisz ze laski szukaja dziury w calym przy nawet najmniejszej okazji a ze im nie wychodzi-coz,bywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Widzisz AndziaOSLO nawet nie mialam takiego zamiaru blyszczec poprostu zrozumialam Twoj post inaczej wystarczylo wyjasnienie i jest ok ja nie widze zadnego problemu wiec po co zaraz sie unosic. Ja poprostu nie cytuje swoich postow ze wczesniejszej strony wychodze z zalozenia ze zostal przeczytany i nie musze go powtarzac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nie uwazam ze chwalenie sie nowymi zakupami to cos zlego. Foru jest miedzy innymi po to by dzielis sie doswiadczeniami i poznawac nowe opinie wiec jesli ktos pisze o nowej rzeczy i jej funkcjach to ja traktuje jako rady doswiadczonych mam a nie przechwalanie sie.

AK86 raju kobieto mylisz pojecie chwalenia sie ponad stan mega produktami by sie pokazac od prostego pokazania produktu i spytania co o nim inni sadza A jesli chodzi o chwalenie sie dzieciaczkami to jestem mega na tak bo to wspaniale istotki godne najwyzszych piesni pochwalnych i wasze dzieciatka sa poprostu piekne!!!Kazde z osobna ma swoj urok i uwielbiam ogladac ich focie jak wstawiacie!Chwalcie sie nimi do bolu bo naprawde szczerze macie powody
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Co do Nany to nie wiem tylko czemy obstawiacie zeby tu wrocila bo jesli dobrze czytalam to ona wcale noe chce tu wrocic! Chyba ze sie myle to mnie poprawcie

A ty bys chciala od tak sama z siebie tu wracacc po tym jakby cie nieslusznie zmieszano z blotem,szykanowano na innych watkach i pisano na priva takie rzeczy ze mozg sie jara???
Z tego co wiem to nikt tu nie obstawia by wrocila tylko Madzia napisala ze nana powinna tu wrocic i zeby nikt do tego watow nie mialTylko po co ma wracac jak kazdy tu jej wrogiem?Sama do siebie ma pisac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Andzia nie unos sie-nie myle pojec tylko ja po prostu tego noe odbieram jako chwalenie sie ale jak jiz pisalam Ty mozesz miec inny odbior wszystko zalezy od punktu widzenia a kazdy z nas ma inny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dlatego AK83 najsluszniej by bylo zalozyc nowy watek np: co warto/nie warto kupowac...
tutaj kazda z nas moglaby sie wypowiedziec na ten temat i tylko ten...
np, dziecwczyny kupilam to i to i jak do tej pory sprawdza sie tak i tak....

ANDZIAOSLO ja nie chce tutaj zablysnac bo skoncze jak NANA poprostu tak pomyslalam o tym cytacie choc nie powiem, Marta tez moze myslala ze przez pomylke siebie zacytowalas... no dalej nie prowokujcie sie wzajemnie zeby tu sie wymieniac zdaniami co i jak powinno byc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Noe wiem co pisano na innych forach i napriv i nie interesuje mnie to- jestem w tym watku a i tak czesto nie mam czasu czytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
AK86 byc moze masz inny punkt widzenia bo gdybys zrozumiala co daris robi to napewno byloby tu o jedna wroga osobe przeciw nam mniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hmm pomysl z osobnym watkiem jest niezly ale wydaje mi sie ze nie zda egzaminu:/ bylo juz duzo innych watkow a i tak wszystkie wszystko pisza akurat tutaj zreszta mi tez sie wydaje ze tak jest latwiej po prostu:/ nie wiem moze to zwykle lenistwo ale zamiast szukac na forum watku to wole tutaj spytac bez wzgledu na to jaki to temat:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Dlatego AK83 najsluszniej by bylo zalozyc nowy watek np: co warto/nie warto kupowac..

Magdalena jestes poprostu najrozsadniejsza mamuska jaka tu na forum spotkalam A pomysl REWELA!!!!I niech tam daris blyszczy na tle waszych produktow
AK86 uwierz mi jak ktos chce to moze...Nic trudnego kliknac watek ponizej watku mlode mamy w norwegii i kliknac tam focie swojego nowego bajernego produktu
DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO Uwierz mi-daris by to nie przeszkadzalo-skakalaby z watku na watek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok